Presentation
Milk is collected daily from around one hundred farms in the Gruyère region and the canton of Fribourg, all located within a 25 km radius of Milco’s production site. For over 50 years, Milco has maintained close collaboration with most of these farms. Over the years, a relationship of trust and loyalty has developed with the milk producers. The collected milk is quickly transported to their production site in Vuisternens-en-Ogoz, where it undergoes thorough quality checks before being processed.
- Double cream
- Vacherin Fribourgeois AOP Fondue
- Moitié-moitié fondue
- Gruyère AOP
- Vacherin Fribourgeois AOP
- Milk
- Double crème de la Gruyère (certifié)
- Beurre nature (certifié)
- Beurre salé (certifié)
- Crème acidulée 15% (certifié)
- Crème acidulée 20% (certifié)
- Crème acidulée 35% (certifié)
- Fromage Armailli de Gruyère (certifié)
- Fromage Armailli de Gruyère Bio (certifié)
- La Fondue de L'Armailli de Gruyère (certifié)
- Fromage le Poya (certifié)
- Fromage le Poya Bio (certifié)
- Fromage le Fribourg (certifié)
- Fromage le Fribourg Bio (certifié)
- Lait pasteurisé (certifié)
- Raclette (certifié)
- Raclette BIO (certifié)
- Yogourt nature (certifié)
Route André Piller 37
1720 Corminboeuf